Χορευτική Ομάδα

Χορευτική Ομάδα

Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Σερίφου Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, ιδρύθηκε το 2010. Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων ανέρχεται σε 50 άτομα και χωρίζονται σε τέσσερα τμήματα ανάλογα με την ηλικία των συμμετεχόντων .

Ο Σύλλογος Γυναικών Σερίφου Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, με την λήξη των μαθημάτων του χορευτικού διοργανώνει κάθε χρόνο παράσταση με παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα.

Επίσης σαν χορευτικό τμήμα συμμετέχουμε προσκεκλημένοι και σε εκδηλώσεις άλλων Συλλόγων εκτός Σερίφου.

 


Άλλη μία παράσταση των χορευτικών μας τμημάτων έφτασε στο τέλος της. Η 7η κατά σειρά. Ευχαριστούμε τον Λαογραφικό Όμιλο Χανίων για την συμμετοχή του στην παράστασή μας. Τους μουσικούς Σπύρο και Νικηφόρο Αλυσσανδράκη, Κώστα Δρογώση και Λιβάνιο Ανδρέα .Τον Χρυσολωρά Αριστείδη για το τραγούδι. Επίσης τους: Δήμο Σερίφου για την παραχώρηση του χώρου όπου πραγματοποιούνται τα μαθήματα, τον Σύνδεσμο των εν Αθήναις Σεριφίων για την παραχώρηση του Θεάτρου, τον Γεροντάρη Γιάννη για την επιμέλεια του φωτισμού, ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Κώστα Χρυσολωρά για την επιμέλεια του ήχου, τον όμιλο Κονδύλη και την εταιρεία ΚΡΙ - ΚΡΙ, για την προσφορά των παγωτών και νερών, το ΚΑΦΕ ΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ για το κέρασμα στον φιλοξενούμενο σύλλογο, Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΔΟΡΚΑΣ,ΜΑΡΙΕΤΤΑ, ΜΕΔΟΥΣΑ, ΠΑΝΟΡΑΜΑ, το ξενοδοχείο ΝΑΙΑΣ και την κ. Ρεβίνθη Ειρήνη για την φιλοξενία του Λαογραφικού Όμιλου Χανίων. Τα καφέ ΚΟΥΜΠΑΣΣΟ, ΜΕΛΙ ΜΟΥ και YAGHT για τις εκπτώσεις που μας έδωσαν στα πρωινά, τα εστιατόρια Ο ΤΑΚΗΣ, Η ΜΑΡΙΝΑ , ΘΑΛΑΜΙ, PASSAGIO, ΜΠΑΚΑΚΑΚΙ για τις εκπτώσεις που μας έδωσαν στα γεύματα, το τουριστικό λεωφορείο του κ. Γούναρη Γιάννη για τις μετακινήσεις του Λαογραφικού Όμιλου Χανίων. Τους Αχλάδη Άκη και Γούναρη Κώστα για την βοήθειά τους στον Σύλλογο και στο χορευτικό.
Τέλος ευχαριστούμε τον δάσκαλο του χορευτικού μας κ. Χάρη Μπακόπουλο για την επιμέλεια της εκδήλωσης και το Βεστιάριο της κ. Φιλάνθης Μπογέα για την επιμέλεια των παραδοσιακών στολών. 
Το Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Σερίφου Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

Ο Σύλλογος Γυναικών Σερίφου Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ με το χορευτικό της τμήμα συμμετείχε στο 4ο Αντάμωμα Φίλων της Παράδοσης, προσκεκλημένοι από τον Δήμο Αγκιστρίου. Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Αγκιστρίου για την φιλοξενία.

Το Σάββατο 13 Ιουνίου άλλη μία χρονιά  έφτασε στο τέλος της με την τελική παράσταση των χορευτικών τμημάτων που διεξήχθει με επιτυχία.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕΡΙΦΟΥ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, Ευχαριστεί τον Δήμο Σερίφου για την παραχώρηση του χώρου όπου πραγματοποιούνται τα μαθήματα, τον Σύνδεσμο των εν Αθήναις Σεριφίων για την παραχώρηση του Θεάτρου, το βεστιάριο της κ. Φιλάνθης Μπογέα για την άψογη εμφάνιση των παραδοσιακών στολών που φορέσαμε, τον κ. Δημήτρη Ρούτση για την δωρεάν έντυπη προβολή της εκδήλωσης, τον Γεροντάρη Γιάννη για την βοήθεια στον φωτισμό του θεάτρου, τον Μουστάκα Νίκο για τον χειρισμό της μικροφωνικής του Συλλόγου και τους οργανοπαίκτες Λιβάνιο Ανδρέα (λαούτο) και Δρογώση Κώστα (βιολί) που συνόδεψαν τα παιδιά στους χορούς της Σερίφου. Ευχαριστούμε επίσης την πολιτιστική ένωση ΔΙΏΝΗ που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και χόρεψαν στην παράστασή μας.
Τελειώνοντας ευχαριστούμε τον χοροδιδάσκαλο κ. Χάρη Μπακόπουλο για την διδασκαλία των χορών και την επιμέλεια της παράστασης.

Το χορευτικό του Συλλόγου γυναικών Σερίφου 'Η ΑΝΔΡΟΜΈΔΑ', παρευρέθηκε την Κυριακή 07/12/2104 στον Πειρα'ι'κό Σύνδεσμο, μαζί με άλλους χορευτικούς συλλόγους, στην μουσικοχορευτική εκδήλωση αλληλεγγύης.

Διοργάνωση ΈΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΝΙΑΤΩΝ.

 

Υποκατηγορίες

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter του Συλλόγου μας για να σας ενημερώνουμε για τα νέα και τις εκδηλώσεις μας

Σύλλογος Γυναικών Σερίφου "Ανδρομέδα"

Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με τον Σύλλογο Γυναικών Σερίφου "Ανδρομέδα" συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας.

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων