Ανακοινώσεις

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, ο Σύλλογος Γυναικών Σερίφου 'Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ' και το χορευτικό του τμήμα, έκοψαν την πίτα τους!
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και φυσικά όσους πρόσφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου!

Το Σάββατο 26 Μαίου 2018 και ώρα 21:00 στο Θέατρο του Συνδέσμου Σεριφίων στην Κάτω Χώρα θα πραγματοποιηθεί η παράσταση των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου Γυναικών Σερίφου ' Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ'. Η φετινή μας παράσταση είναι αφιερωμένη στις Χαμένες Πατρίδες. Με τον όρο Χαμένες Πατρίδες , αναφέρουμε τις περιοχές που άλλοτε κατοικούσαν Έλληνες: Βόρεια Ήπειρος, Ανατολική Ρωμυλία, Ανατολική Θράκη, Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Καππαδοκία, Παράλια Μικράς Ασίας.
Συμπτωματικά η εκδήλωσή μας, πραγματοποιείται μεταξύ δύο σημαντικών Ελληνικών Ιστορικών γεγονότων. Της Γενοκτονίας των Ποντίων -19 Μαίου 1919- και της Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως -29 Μαίου 1453-.
Από εκεί προέρχεται και η Ιστορική φράση 'Έπεσεν η πόλη, έπεσεν η Ρωμανία, "«Σώπασε κυρὰ Δέσποινα, καὶ μὴ πολυδακρύζῃς, πάλι μὲ χρόνους, μὲ καιρούς, πάλι δικά μας θά ῾ναι».
http://users.uoa.gr/…/tradi…/lamentations-constantinople.htm
Θρήνοι της Αλώσεως (29-05-1453)
Σημαίνει ὁ Θεός, σημαίνει ἡ γῆς, σημαίνουν τὰ ἐπουράνια, σημαίνει κι ἡ Ἁγιά-Σοφιά, τὸ μέγα μοναστήρι, μὲ τετρακόσια σήμαντρα κι ἑξήντα δυὸ καμπάνες, κάθε καμπάν...
users.uoa.gr

Το μήνυμα της ενότητας και της δύναμης που απορρέει από αυτήν, έστειλαν οι γυναίκες των Κυκλάδων, από τη Σέριφο, όπου το 10οΠανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών, ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία τις εργασίες του την Κυριακή 6 Μαΐου 2018.
«Οι Κυκλαδίτισσες της Δημιουργίας και της Προφοράς λένε ΟΧΙ στη βία κατά των γυναικών» ήταν το θέμα του Συνεδρίου, όμως οι 80 γυναίκες – εκπρόσωποι και μέλη των 16 Συλλόγων και των 12 νησιών  δεν έμειναν μόνο σε αυτό!
Με την ευκαιρία της συνεύρεσης των Κυκλαδιτισσών στη Σέριφο και στα πλαίσια του 10ου Πανκυκλαδικού Συνεδρίου, το ΚΕΘΙ διοργάνωσε Επιμορφωτικό Σεμινάριο για γυναίκες αιρετές ή μη, καθώς και για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να ενδυναμωθεί για να διεκδικήσει θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε τοπικό, εθνικό  και  ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το Δ.Σ. του συλλόγου σας εύχεται τις θερμότερες ευχές, για Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος. 

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 

 

 

Ο Σύλλογος Γυναικών Σερίφου Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, σας προσκαλεί στην εκδήλωση των χορευτικών του τμημάτων, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, ώρα 21.00 μ.μ, στον χώρο του Θεάτρου του Συνδέσμου των εν Αθήναις Σεριφίων στην Κάτω Χώρα.
Σας περιμένουμε όλους.

Ο Σύλλογος Γυναικών Σερίφου Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, συμμετείχε στο 8ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων, που πραγματοποιήθηκε στην Κέα στις 13, 14 και 15 Μαίου 2016. Ο Σύλλογος Γυναικών Κέας Η ΜΕΛΙΤΗ, φρόντισε να μας φιλοξενήσει. Τους ευχαριστούμε πολύ για την άψογη φιλοξενία και για την άψογη φροντίδα

διεξαγωγής του συνεδρίου. 


 

 

Ο Σύλλογος Γυναικών Σερίφου Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ και το χορευτικό του τμήμα, έκοψαν την πίτα τους το Σάββατο 13/02/2016 στο "Μπαλκόνι του Αγρέλη". Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας βοήθησαν και συνέφεραν με τα εδέσματά τους και χάριν σ΄ αυτούς είχε επιτυχία η εκδήλωσή μας. Ευχαριστούμε και όλο τον κόσμο που με την παρουσία του τίμησε τον Σύλλογο.

Ο Σύλλογος Γυναικών Σερίφου Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, σας περιμένει όλους στην αναβίωση του παλιού εθίμου της ΚΑΠΕΤΑΝΙΑΣ που συνδιοργανώνει με φορείς της Σερίφου την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕΡΙΦΟΥ ΄'Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ'' ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:30 ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕΡΙΦΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΧΩΡΑ!

 

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Γυναικών Σερίφου σας εύχεται το αναστάσιμο μήνυμα ελπίδας και δύναμης του Κυρίου να φωτίσει τις ψυχές όλων μας και να ζωντανέψει την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Υποκατηγορίες

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter του Συλλόγου μας για να σας ενημερώνουμε για τα νέα και τις εκδηλώσεις μας

Σύλλογος Γυναικών Σερίφου "Ανδρομέδα"

Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με τον Σύλλογο Γυναικών Σερίφου "Ανδρομέδα" συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας.

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων