Συνταγές

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΥΛΙΚΑ

  • 1/2   Κιλό κάπαρη ξερή.
  • 1  Κιλό κρεμμύδια χοντροκομμένα.
  • 1  κιλό ντομάτες κομμένες σε κυβάκια.
  • Λάδι - αλάτι - πιπέρι - 3-4 κόκκους μπαχάρι - 2 φύλλα δάφνη.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μαζεύουμε την κάπαρη την πιο μεγάλη και την ξεραίνουμε στην σκιά. Όταν είναι να την μαγειρέψουμε την ζεματάμε και την βάζουμε στο τρυπητό. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε   χοντρά κομμάτια, επίσης τις ντομάτες τις κόβουμε   σε κυβάκια.

Καβουρδίζουμε το κρεμμύδι και μετά ρίχνουμε την ντομάτα, την δάφνη, το μπαχάρι σε κόκκους,   αλάτι, πιπέρι   και λίγο νερό μέχρι να βράσει καλά. Μόλις είναι έτοιμη η σάλτσα ρίχνουμε την κάπαρη να πάρει δύο - τρείς βράσεις και την κατεβάζουμε αμέσως.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ Δεν χρειάζεται πολύ νερό, πρέπει να είναι στεγνή.

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter του Συλλόγου μας για να σας ενημερώνουμε για τα νέα και τις εκδηλώσεις μας

Eπικοινωνία







Σύλλογος Γυναικών Σερίφου "Ανδρομέδα"

Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με τον Σύλλογο Γυναικών Σερίφου "Ανδρομέδα" συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας.