Ανακοινώσεις

Το Δ.Σ. του συλλόγου σας εύχεται τις θερμότερες ευχές, για Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος. 

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 

 

 

Ο Σύλλογος Γυναικών Σερίφου Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, σας προσκαλεί στην εκδήλωση των χορευτικών του τμημάτων, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, ώρα 21.00 μ.μ, στον χώρο του Θεάτρου του Συνδέσμου των εν Αθήναις Σεριφίων στην Κάτω Χώρα.
Σας περιμένουμε όλους.

Ο Σύλλογος Γυναικών Σερίφου Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, συμμετείχε στο 8ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων, που πραγματοποιήθηκε στην Κέα στις 13, 14 και 15 Μαίου 2016. Ο Σύλλογος Γυναικών Κέας Η ΜΕΛΙΤΗ, φρόντισε να μας φιλοξενήσει. Τους ευχαριστούμε πολύ για την άψογη φιλοξενία και για την άψογη φροντίδα

διεξαγωγής του συνεδρίου. 


 

 

Ο Σύλλογος Γυναικών Σερίφου Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ και το χορευτικό του τμήμα, έκοψαν την πίτα τους το Σάββατο 13/02/2016 στο "Μπαλκόνι του Αγρέλη". Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας βοήθησαν και συνέφεραν με τα εδέσματά τους και χάριν σ΄ αυτούς είχε επιτυχία η εκδήλωσή μας. Ευχαριστούμε και όλο τον κόσμο που με την παρουσία του τίμησε τον Σύλλογο.

Ο Σύλλογος Γυναικών Σερίφου Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, σας περιμένει όλους στην αναβίωση του παλιού εθίμου της ΚΑΠΕΤΑΝΙΑΣ που συνδιοργανώνει με φορείς της Σερίφου την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕΡΙΦΟΥ ΄'Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ'' ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:30 ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕΡΙΦΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΧΩΡΑ!

 

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Γυναικών Σερίφου σας εύχεται το αναστάσιμο μήνυμα ελπίδας και δύναμης του Κυρίου να φωτίσει τις ψυχές όλων μας και να ζωντανέψει την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί το έθιμο της Καπετανίας - Γύρας την τελευταία Κυριακή των αποκριών.

Η Α΄ Καπετανία θα ξεκινήσει από το Λιβάδι στις 11.00 π.μ.

Η Β΄ Καπετανία θα ξεκινήσει από τον Καλλίτσο στις 11.00 π.μ.

Η συνάντηση των Καπετανιών θα γίνει στην Ι. Μονή Ταξιαρχών. Στην συνέχεια θα γίνει γύρα στην Γαλανή – Παναγιά - Πλατεία Μύλων – Πάνω Χώρα (Πλατεία Δημαρχείου) – Κάτω Χώρα (Πλατεία Ευαγγελίστριας) και οι Καπετανίες θα καταλήξουν στο Λιβάδι (μικρός μώλος).

Θα είναι μεγάλη τιμή και χαρά μας η ενεργή συμμετοχή σας για την διατήρηση του εθίμου των Καπετανιών και της Γύρας.

Σας περιμένουμε όλους μασκαρεμένους.

Η αποκριάτικη διασκέδαση το βράδυ θα γίνει ελεύθερα στα μαγαζιά της Χώρας, του Λιβαδιού και των Χωριών.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Σερίφου 'Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ' σας εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Υποκατηγορίες

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter του Συλλόγου μας για να σας ενημερώνουμε για τα νέα και τις εκδηλώσεις μας

EπικοινωνίαΣύλλογος Γυναικών Σερίφου "Ανδρομέδα"

Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με τον Σύλλογο Γυναικών Σερίφου "Ανδρομέδα" συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας.